top of page

Wie zijn we

Crystal Cleaning BVBA

Glazenwasserij in het Antwerpse en ruime omgeving sinds 2002

 

Crystal Cleaning BVBA bestaat in zijn huidige vorm sinds 2002. Wij bedienen sinds dat jaar Antwerpen en ruime omgeving met een breed aanbod aan diensten.

 

Onze hoofdfocus is altijd al het wassen van ramen geweest, maar wij hebben in de loop der jaren ons aanbod uitgebreid met geassocieerde diensten zoals het reinigen van gevels, zonnepanelen, dakgoten, dakkoepels, rolluiken en voetpaden. Daarnaast kunnen wij ook uw dak ontmossen en van een coating voorzien. Voorts kunt u ons inzetten voor het verwijderen van graffiti. Meer recent hebben wij ook de stap gezet naar reiniging met osmose. Hiermee zijn wij één van de koplopers in Vlaanderen.

 

Wij werken zowel voor particulieren, als voor kleine- en middelgrote ondernemingen en we beschikken over een gespecialiseerd en professioneel team voor grotere gebouwen en scholen.

Ook zijn wij gecertificeerd voor industriële touwtechnieken. Via rope access maken wij het ontoegankelijke bereikbaar.

"De beste ruitenwassers van 't Stad! ”

Lisa, Berchem

“De meest concurrentiële offerte afgeleverd en we waren finaal zeer tevreden van het resultaat van ons schoolgebouw”

Gaston, schooldirecteur

Vraag een vrijblijvende offerte

“Ik ben niet meer goed genoeg te been om zelf op mijn ladder te kruipen. Dank aan Crystal Cleaning voor de snelle en betaalbare service"

Leo, Wilrijk

“Mag ik jullie feliciteren met de professionele aanpak van de glasreiniging en de omlijsting. Bij oplevering van appartementen is het belangrijk om al dan niet schade te kunnen vaststellen. De precisie waarmee uw collega vandaag de ramen heeft gekuist was heel bewonderenswaardig.  Mag ik vragen mijn dank aan hem nogmaals over te brengen."

Marina Stoop

Bedankt! We contacteren uw zo spoedig mogelijk.

bottom of page