top of page

Onze Diensten

unnamed (3).jpg

Reinigen van ramen en omlijstingen

 

Glazenwasserij Crystal Cleaning bestaat in zijn huidige vorm sinds 2002. Wij zijn er zowel voor particulieren, als voor kleine- en middelgrote ondernemingen, maar eveneens voor grotere kantoorgebouwen, scholen, bureau's, enz.

IMG_5706.jpeg

Reinigen van gevels

 

Wij doen niet enkel uw ramen, wij bieden eveneens diensten aan voor het reinigen van gevels. U kunt ons ook inschakelen voor het verwijderen van graffiti. Wij werken niet met chemische producten, al onze producten zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Reinigen van zonnepanelen

 

Propere zonnepanelen brengen meer op! Optimaliseer de opbrengst van uw zonnepanelen door deze te laten reinigen. Reinigen van zonnepanelen vereist competenties op vlak van kwaliteit en veiligheid. Wij hebben de nodige expertise in huis om snel en veilig tot een perfect resultaat te komen.

IMG_2997.jpeg

Ontmossen en coaten van daken

 

Wenst u uw dak te laten ontmossen? Wij doen dit voor u, en brengen ook een nieuwe coating aan waardoor uw dak in de toekomst langer mosvrij blijft.

Ontmossen en coaten van daken

 

Wenst u uw dak te laten ontmossen? Wij doen dit voor u, en brengen ook een nieuwe coating aan waardoor uw dak in de toekomst langer mosvrij blijft.

unnamed.jpg

Rope access / industriële touwtechnieken

Ook zijn wij gecertificeerd voor industriële touwtechnieken. Ieder jaar gaan wij op training om de laatste nieuwe technieken te kennen en te onderhouden.

Iedere plaats op of in een gebouw is voor ons bereikbaar ongeacht de hoogte. Via rope access maken wij het ontoegankelijke bereikbaar. 

cc dakgoot2.jpg

Reinigen van dakgoten

 

Een propere dakgoot is essentieel voor een vlotte afvoer van regenwater. Voor snel en vakkundig reinigen van uw goten werken wij met een speciaal toestel van op de grond, dus zonder ladders en dit tot 12m hoogte. Dit toestel bevat een camera waardoor inspectie vooraf zeer eenvoudig is, alsook bewijs van resultaat achteraf. Geen gevaarlijke taferelen op uw dak of in uw tuin!

IMG_0920.jpeg

Kantoorgebouwen

 

Wij werken zowel voor particulieren, als voor kleine- en middelgrote ondernemeningen en we beschikken over een gespecialiseerd en professioneel team voor grotere gebouwen en scholen. Dit kan éénmalig op projectbasis of wij kunnen u opnemen in een periodieke opdracht.

unnamed (6).jpg

Reinigen met osmose

Wij reinigen met de osmosetechniek, voor een sneller resultaat met een nog betere kwaliteit. Wij kunnen deze techniek tot 18 meter hoog toepassen. Wanneer ionenvrij osmosewater in contact komt met een oppervlak, neemt het alle verontreinigingen op, voor een proper, streepvrij resultaat. Hierdoor wordt het gebruik van chemicaliën en detergenten vermeden. Osmose is het meest milieuvriendelijke systeem van de markt. Bovendien wordt uw regenwaterput en het milieu niet vervuild.

Extra Diensten

Reinigen van rolluiken

 

Bij een proper raam horen propere rolluiken. In combinatie met het wassen van de ramen is het reinigen van rolluiken voor ons slechts een kleine extra moeite.

 

Reinigen voetpaden en terrassen

Als iedereen zijn eigen voetpad veegt, is heel de straat schoon. Als iedereen Crystal Cleaning hiervoor inschakelt eveneens. Wij reinigen en ontmossen voetpaden en terrassen.

Reinigen van dakkoepels en veranda's

 

Wij reinigen uw dakkoepels en veranda's met dezelfde grondigheid en kwaliteit als waarmee we uw ramen, dakgoten of gevel aanpakken.

bottom of page